Betrokken en flexibel

Welkom bij dV+R administraties

Belasting Dordrecht

Belasting Dordrecht? Iedereen krijgt met de belastingdienst te maken, zowel de ondernemer als de particulier. U zult periodiek aangiften moeten indienen en het is belangrijk dat dit op de juiste manier gedaan wordt. Wij kunnen u daarbij behulpzaam zijn. Ook voor particulieren kunnen wij deze dienst aanbieden betreft de belasting.

Diensten met betrekking tot fiscale werkzaamheden:

o periodieke aangifte omzetbelasting
o periodieke aangifte loonheffing
o jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting
o jaarlijkse aangifte vennootschapsbelasting
o jaarlijkse schatting voor ondernemers
o verzorgen van correspondentie met de belastingdienst

Over ons

Belasting Dordrecht? dV+R administraties is een betrokken en flexibel kantoor voor ondernemingen in het MKB. Wij nemen u graag alle zorg met betrekking tot uw administratie uit handen. Wij begeleiden u op een vakkundige manier waarbij een persoonlijke benadering voorop staat.

Naast alle administratieve ondersteuningen binnen uw bedrijf kunnen wij u ook helpen met werkzaamheden die erop gericht zijn om samen met u de bedrijfsprocessen, inzet van ICT systemen en managementinformatie te verbeteren.

U kunt ons administratiekantoor dus inschakelen als u hulp nodig heeft bij het vormen van een eigen visie op het gebied van automatisering, de implementatie van nieuwe software en bijvoorbeeld voor ondersteuning bij projecten binnen uw organisatie.

dV+R administratiekantoor biedt u vele diensten aan. Voor meer informatie over wat wij u kunnen bieden verwijzen u graag naar het onderdeel diensten. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of opmerking beantwoorden.

Geeft u ook de voorkeur aan een professioneel en laagdrempelig kantoor waarbij de klant centraal staat, neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Werkwijze administratiekantoor belasting Dordrecht

dV+R administraties komt graag geheel vrijblijvend met u kennis maken. Mocht u na dit gesprek besluiten uw administratie uit te willen besteden aan ons administratiekantoor Dordrecht, dan bepalen we gezamenlijk op welke manier dit het beste bij u past en welke zaken u uit handen wilt geven.

dV+R administraties verwerkt uw boekhouding periodiek. Maandelijks of per kwartaal levert u de administratie aan of wordt deze bij u opgehaald. Na verwerking worden de administratieve bescheiden weer aan u retour bezorgd of kunt u deze komen ophalen.

Naast de administratie krijgt u van administratiekantoor belasting Dordrecht overzichten waaruit uw actuele financiële situatie blijkt. Zo bent u altijd op de hoogte van de resultaten van uw onderneming.

Bij dV+R administratiekantoor kunt u ook kiezen voor verwerking van uw administratie in ons online boekhoudpakket. U levert de gegevens digitaal aan. Via de meekijkfunctie heeft u altijd een actueel overzicht van uw boekhouding en kunt actief uw debiteuren en crediteuren beheren.

Een combinatie van beide opties behoort ook tot de mogelijkheden. Dus, belasting Dordrecht? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Belasting Dordrecht

Nieuws

BTW uit andere EU-landen

Lees verder

Factuureisen? Meld uw vestigingsadres

Lees verder

Overgang van VAR naar DBA

Lees verder

Minimumloon iets hoger per 01 juli 2016

Lees verder

Nieuwe loonbelasting – en premietabellen per 1 april 2016

Lees verder

Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties

Lees verder

Belastingen en overlijden

Lees verder

Belastingdienst stuurt btw-brieven aan 44.000 ondernemers

Lees verder

Bewaarplicht administratie onderneming

Lees verder

Onderhoud en verbouwing woning

Lees verder

Nieuwe minimumlonen tweede helft 2015

Lees verder

Vanaf 2016 digitaal aanleveren van jaarstukken

Lees verder

Aanvragen nieuwe VAR voor 2015 nog niet nodig

Lees verder

Nieuwe minimumlonen eerste helft 2015

Lees verder

Tegenvaller 2014 mag later betaald worden

Lees verder

Wet werk en zekerheid door de Eerste Kamer

Lees verder

Diensten

Lees hier alles over onze diensten

Lees meer
Branches

Vanuit bijna elke branche hebben wij klanten

Lees meer
Werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk

Lees meer

© dV+R administraties 2021 - Website & SEO door mhmediaoplossingen.nl