Betrokken en flexibel

Begeleiding voor starters

Bij het starten van een eigen bedrijf kunt u voor een aantal vragen komen te staan en dient er veel geregeld te worden. U dient zich aan te melden bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst en vaak wordt er gevraagd naar uw ondernemingsplan.

Graag zijn wij u behulpzaam bij de zaken die geregeld moeten worden en het onderhouden van contacten met externe partijen. Indien u ook een ondernemingsplan nodig heeft, stellen wij deze graag samen met u op.

*******

Workshop startende ondernemer

Voor startende ondernemers is deze workshop een echte aanrader.
Tijdens de workshop komen de administratie, diverse belastingen en aanverwante zaken uitgebreid aan bod waarmee een basis wordt gelegd voor een goed inzicht in de administratie.

Als je van plan bent de administratie uit te besteden aan een accountants- of administratiekantoor of dit al doet is het zeker ook zinvol de cursus te volgen. Door het verkregen inzicht kun je gerichte vragen stellen en goede informatie aanleveren.

De workshop wordt gegeven in kleine groepen met maximaal 5 deelnemers.
Na het voorstellen van dV+R administraties en de deelnemers komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. De startende ondernemer

– voorbereidingen
– soorten ondernemingen

2. Ondernemer en boekhouding

– verzamelen en ordenen gegevens
– balans en winst- en verliesrekening
– aftrekbaarheid van kosten
– bijhouden van de administratie
– mogelijkheden externe boekhouder

3. Ondernemer en belastingdienst:

– omzetbelasting
– inkomstenbelasting
– vennootschapsbelasting
– loonheffing

Daarnaast is er ruimte voor het behandelen van extra onderwerpen die door de deelnemers kunnen worden aangevraagd zoals bijvoorbeeld het ondernemingsplan of de mogelijkheden voor een financiering.

Na afloop is er nog ruimte om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

De workshop begint om 9 uur en duurt tot ongeveer 15 uur. De kosten voor de workshop bedragen € 75,– exclusief BTW. In dit bedrag is een lunch inbegrepen.

Indien je wilt deelnemen aan de workshop of nadere informatie wenst, stuur dan een mail naar: mariska@dVplusR.nl of bel 0180-499771.

Nieuws

© dV+R administraties 2022 - Website & SEO door mhmediaoplossingen.nl