Betrokken en flexibel

Welkom bij dV+R administraties

Boekhouder Dordrecht

Boekhouder Dordrecht? dV+R boekhouder neemt u graag de totale boekhouding uit handen.

Periodiek verwerken wij uw boekhouding, dit valt uiteen in de volgende werkzaamheden:
o boeken van de inkoopfacturen
o boeken van de verkoopfacturen
o boeken van de bankafschriften
o boeken van de kas

Voortvloeiend uit deze werkzaamheden wordt de aangifte omzetbelasting ingediend.

Naast het bijhouden van uw administratie en het verzorgen van de aangiften omzetbelasting kunnen wij indien u dit wenst ook andere zaken met betrekking tot uw boekhouding voor u afhandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw facturatie en debiteuren beheer. U levert ons de gegevens aan waarna wij uw verkoopfacturen opmaken en deze versturen naar uw debiteuren. Vervolgens bewaken wij uw openstaande posten. Mochten uw debiteuren niet of te laat betalen dan manen wij hen in uw opdracht aan. Indien u andere zaken heeft die u graag door ons geregeld zou zien, dan bespreken wij dit graag met elkaar. Door u alle zorg met betrekking tot uw administratie uit handen te nemen kunt u zich bezighouden met de kernactiviteiten van uw onderneming!

Internetboekhouding door boekhouder Dordrecht

Wij bieden ook de mogelijkheid als boekhouder om uw boekhouding via internet op elk moment inzichtelijk te hebben.

U levert per week uw gegevens digitaal aan en waarna deze door ons verwerkt worden. Zodra de administratie door ons is geboekt melden wij dit aan u.

Via de meekijk-functie heeft u op elk moment een actueel inzicht in uw administratie. U kunt actief uw debiteuren beheren en het is zelfs mogelijk om vanuit uw administratie betalingsbatches te genereren en in uw telebankiersysteem in te lezen. Uiteraard worden de betalingsbatches door alle banken geaccepteerd.

Over boekhouder Dordrecht

Boekhouder Dordrecht? dV+R administraties is een betrokken en flexibel kantoor voor ondernemingen in het MKB. Wij nemen u graag alle zorg met betrekking tot uw administratie uit handen. Wij begeleiden u op een vakkundige manier waarbij een persoonlijke benadering voorop staat.

Naast alle administratieve ondersteuningen binnen uw bedrijf kunnen wij u ook helpen met werkzaamheden die erop gericht zijn om samen met u de bedrijfsprocessen, inzet van ICT systemen en managementinformatie te verbeteren.

U kunt ons administratiekantoor dus inschakelen als u hulp nodig heeft bij het vormen van een eigen visie op het gebied van automatisering, de implementatie van nieuwe software en bijvoorbeeld voor ondersteuning bij projecten binnen uw organisatie.

dV+R administratiekantoor biedt u vele diensten aan. Voor meer informatie over wat wij u kunnen bieden verwijzen u graag naar het onderdeel diensten. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of opmerking beantwoorden.

Geeft u ook de voorkeur aan een professioneel en laagdrempelig kantoor waarbij de klant centraal staat, neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Werkwijze boekhouder Dordrecht

dV+R administraties komt graag geheel vrijblijvend met u kennis maken. Mocht u na dit gesprek besluiten uw administratie uit te willen besteden aan ons administratiekantoor Dordrecht, dan bepalen we gezamenlijk op welke manier dit het beste bij u past en welke zaken u uit handen wilt geven.

dV+R administraties verwerkt uw boekhouding periodiek. Maandelijks of per kwartaal levert u de administratie aan of wordt deze bij u opgehaald. Na verwerking worden de administratieve bescheiden weer aan u retour bezorgd of kunt u deze komen ophalen.

Naast de administratie krijgt u van administratiekantoor belasting Dordrecht overzichten waaruit uw actuele financiële situatie blijkt. Zo bent u altijd op de hoogte van de resultaten van uw onderneming.

Bij dV+R administratiekantoor kunt u ook kiezen voor verwerking van uw administratie in ons online boekhoudpakket. U levert de gegevens digitaal aan. Via de meekijkfunctie heeft u altijd een actueel overzicht van uw boekhouding en kunt actief uw debiteuren en crediteuren beheren.

Een combinatie van beide opties behoort ook tot de mogelijkheden. Dus, boekhouder Dordrecht? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 Boekhouder Dordrecht

Nieuws


Diensten

Lees hier alles over onze diensten

Lees meer
Branches

Vanuit bijna elke branche hebben wij klanten

Lees meer
Werkwijze

Onze werkwijze is persoonlijk

Lees meer

© dV+R administraties 2022 - Website & SEO door mhmediaoplossingen.nl