Betrokken en flexibel

Branches

dV+R administraties heeft momenteel in bijna iedere branche een of meerdere klanten.
Er is dus een diversiteit aan kennis opgebouwd in de loop der jaren.

Een aantal voorbeelden zijn:

Transportbranche

dV+R staat voor uw transportbedrijf klaar op het tijdstip dat u het meest schikt. Dit betekent eventueel ook buiten kantooruren!

Naast de boekhouding is ons kantoor ook geschikt voor het uitbesteden van de salarissen. Niet alleen worden de loonstroken aangemaakt maar ook de voorloop van de salariscomponenten kan uit handen genomen worden.
De bruto uren van de chauffeur (fulltime, parttime of oproepkracht) worden omgerekend naar:
o Normale uren
o Overwerkuren (130, 150, 200%)
o Afwezigheidsvergoedingen (netto onkostenvergoeding)
o Kosten onderweg
o en meer
Deze salariscomponenten zijn de basis voor de loonstrook van de chauffeur.

Zorgbranche

Een andere specialisatie van dV+R administraties betreft de dienstverlening aan de zorgbranche, met name voor zorgbemiddelaars en ZZP’ers.

Belasting en administratie

Ook als zelfstandig ondernemer is het verplicht om jaarlijks opgave te doen van de genoten inkomsten. Het uurtarief dat je als zelfstandig zorgverlener betaald krijgt, is een bruto bedrag. Na afloop van een jaar wordt berekend hoeveel inkomstenbelasting je definitief moet betalen. Zo wordt de inkomstenbelasting over het inkomen dat in het afgelopen jaar is ontvangen vastgesteld in het huidige jaar waarna de Belastingdienst een definitieve aanslag oplegt.

De zelfstandig zorgverlener doet er verstandig aan om gedurende het jaar de belasting reeds apart te houden om na afloop van het jaar niet voor onaangename verrassingen te komen staan.

Het doen van de aangifte Inkomstenbelasting kan een ingewikkelde klus zijn. Niet alleen dien je de genoten inkomsten op te geven maar je mag ook bepaalde kosten aftrekken. Daarnaast zijn er voor zelfstandige ondernemers diverse interessante aftrekposten. Zorg dat je deze niet misloopt!

Daarnaast worden er ook bepaalde eisen aan de aangifte en de opgave van de inkomsten gesteld.
Zo moet er een balans en resultatenrekening bij het aangiftebiljet gevoegd worden. Voor degenen die een partner hebben kan het zijn dat je juist wel of niet fiscaal partner bent.
Kortom, zaken waar je zelf eigenlijk niet mee bezig wilt zijn.

dV+R administraties helpt je bij het doen van de aangifte Inkomstenbelasting. Daarnaast beoordelen wij ook of je in aanmerking komt voor bepaalde toeslagen en vragen deze indien mogelijk voor je aan.

Wil je ook de hulp van dV+R administraties inschakelen voor het doen van de aangifte zodat je optimaal gebruik maakt van de fiscale aftrekposten die Belastingdienst biedt? Neem dan nu contact met ons op.

Nieuws

© dV+R administraties 2022 - Website & SEO door mhmediaoplossingen.nl